Wysłany: Pią Gru 16, 2011 20:00 [R620di] Zalany bagażnik i tylna kanapa proszę o pomoc.
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam. Jak w temacie mam problem z moim roverkiem jestem obecnie w Holandii i ciągle pada i dzisiaj zauważyłem że, bagażnik i tylna kanapa jest cała zalana sprawdziłem wszystkie uszczelki i nie mam pojęcia gdzie to leći może ktoś miał już taki problem albo wie gdzie to może leciec i powie mi jak go rozwiązać pozdrawiam ...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 20:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zapomniałem jeszcze dodac że leci mi z prawej strony prawa strona tylko jest zalana i robiłem tak i nic lałem wodą na tył i nic nie było widac gdzie kapie
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Nie Gru 18, 2011 08:23
polewanie nic nie da - u mnie tez bylo sucho, a po deszczu sie zbirala woda rowniez po prawej stronie.
jak masz hak, to sprawdz pod tapicerka w bagolu uszczelnienie wychodzacych kabli do wtyczki
jezeli wszystko ok, to pewnie cieknie na laczeniu blach w okolicach szyby lub przez "kolki" dolnej listwy szyby. mozesz jeszcze sprawdzic laczenia blach kolo lampy.
Matbia, przez antene nie poowinno leciec bo ma odprowadzenie poza samochod - no chyba, ze ktos urwal lub sie wypielo
U mnie woda dostawala sie przez uchwyty listy ozdobnej wiec moze tez woda dostaje Ci sie tak jak mi. I najlepiej sprawdz sobie uszczelke pod klapa bagaznika. Ja mialem sparciala i tez mi sie woda dostawala do bagaznika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum