Typ: wszystkie Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam
Posiadam roverka 25 2.0 2005 r
Posiadam parktronic jest moduł itd ale nie działa, nie ma chyba głośnika...
Daje fotki abyscie zobaczyli co jest nie tak czy brakuje glosnika bo 1 wiazka jest wolna
A oto zdjęcie głośniczka który dostałem od kogos ale ma inne calkiem wejscie.
[ Dodano: Sro Gru 21, 2011 20:23 ]
nikt nic nie wie ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 20:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Brakuje głośnika lub go nie widać bo zgodnie ze zdjęciem to glośnik powinien byc po lewej stronie modułu. Zobacz czy go tam nie ma i czy nie jest wypięty.
a więc tak moduł jest kompletny oprócz głośnika którego brakuje w obudowie
Ma ktos mozliwosc zalatwienia takiego glosnika... bo nie wiem czy sie oplaca kupowac caly moduł.
[ Dodano: Czw Gru 22, 2011 17:57 ]
Mam tą czarną obramówkę ale w środku brakuje tego głośniczka...
Miałby ktoś może możliwość załatwienia takiego głośniczka??
[ Dodano: Pią Gru 23, 2011 17:14 ]
mam problem z tym parktroniciem...
dostalem glosniczek od parktronika VALEO.. obciolem kostke i dotknolem drucikami kostki od mojego parktronica z glosnika wydobywa sie bardzo CICHY dzwiek sygnal CIAGLY bez roznicy czy przy czujnikach stoje to dzwiek jest ciagly... czujniki sa czyste... czy ktos wie co to moze byc??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum