zyga87, Ty masz boczki z R25? Jak one będą wyglądać bez schowków?
Fajne się to prezentuje, ale czasu pewnie pochłonie sporo. Czekam na zdjęcia jak będzie już wszystko gotowe
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 08:48 Nowe Fotele do mojego R214 Si RE ,RE ,RE,Re
Wie Tak już fotele zostały wstawione przy pomocy dobrego kolegi i jego warsztatu:)
do foteli są dospawane odpowiedniej grubości kątowniki i zamontowane w oryginalnych miejscach:)
Tak to prawda nie będzie schowka w drzwiach ale myślałem nad zanitowaniem tego lub wkręcenia wkrętów by miało jakiś to efekt ale jeszcze nie wiem jak na razie prezentuje się tak
jeszcze zostanie obszycie tylnej kanapy i boczków drzwi i będzie myślę świetnie leżało
myślałem nad zanitowaniem tego lub wkręcenia wkrętów by miało jakiś to efekt
Dobry pomysł na założenie śrubek ozdobnych. Będzie wyglądało jak mocowanie, ale musisz założyć żeby się przekonać
Wygląda świetnie i zapewne dużo wygodniejsze są niż oryginalne
Dobra robota!
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
zyga87, No tylko pogratulować ale pełen efekt będzie jak już będzie taka sama tylna kanapa no i może w boczkach na drzwiach też by się przydała taka skórka...
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 15:45 Nowe Fotele do mojego R214 Si RE
Do tyłu wchodzi sie jak do 3 drzwiowego auta . fotele normalnie się składają chodź nie tak bardzo jak w oryginalne bo to od wersji cabrio
świetnie sie siedzi i znakomicie trzymaja na zakretach tak myśle że w tym tygodniu ukończe prace
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Pon Gru 26, 2011 18:10
Na zywo napewno lepiej to wyglada aczkolwiek efekt bylby lepszy gdybys dorwal identyczny kolor foteli;) co do foteli to jakbys sprzedawal taniutko to daj znac hehe zajefajne:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum