witam ponownie . zmieniłem pompę a mój roverek dalej chodzi tak samo. druga pompa jest na 100 % sprawna została wyjęta z samochodu na chodzie . kąt wtrysku ustawiony prawidłowo. a mocy dalej brak. ręce mi opadają już.. ..
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 09:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam,
chodzę z podobnym problemem, tylko że u mnie cały czas świeci check, znaczy prawie cały czas jak jadę dynamicznie rozpędzam sie to nie świeci, a jak sobie równo jadę to sie zaświeci i jest strasznie mułowaty.
Co to może być? byłem u diagnosty nie mógł sie podłączyć,powiedział ze to czujnik ciśnienia, odpiął jeszcze gorzej, podłączyłem spowrotem, później przepływka, czy podpięta czy nie to i tak to samo, EGR, przeczyszczony, działa jak należy.
Brakuje mi pomysłów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum