hmm .... tak czytam i czytam .... a ja mam taki numerek ... mam roverka 200 z 98, niedawno go zakupiłem i podobno jest z imobilaizerem... lecz w zestawie dostałem tylko jeden kluczyk bez pilota ... z racji tego że moja kochana żona często gupi rzeczy małe, z przezorności dorobiłem kluczyk w zwykłym punkcie dorabiania kluczy .. autko odpala, dioda na desce rozdzielczej miga po zamknięciu centralnego.. niech mi ktoś wytłumaczy jak to wszystko działa ? co muszę zrobić żeby wszystko uporządkować? tzn dwa piloty, kluczyki , działający imobilaizer...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zamaista latać z testbookiem można zawsze immo wyłączyć dwie min roboty zworka na rozrusznik i pali na dotyk pilot już wtedy tylko za central odpowiada
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:23
45 nie odpali , na zworkę tam ecu silnika blokuje pompę wtryskową i koniec, jak gdyby było tak łatwo to każdy by tak robił , taki manewr można zrobić w 200/400 ze słabszym dieslem.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
witam serdecznie kupilem niedawno roverka 200 z 99 chcialem wymienic baterie w pilocie nie mialem orginalnej to dalem 2 chudsze wiec napiecie dalem ok6v a powinno byc tylko 3v czy uszkodzilem tym pilota pilot zamyka i otwiera auto rozrusznik kreci lecz nie odpala prosze o pomoc... co moge zrobic by uruchomic auto...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum