Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam mam pytanie czy jest możliwe do MG ZR wprasować (PIASTA KOLA LOZYSKO http://allegro.pl/piasta-...014550526.html) całość by uzyskać rozstaw 5x100 dodam ze nie chce dystansów nic w tym stylu chce po prostu miec orginalnie bez kombinacji na stałe rozstaw jak wikszaść niemieckich aut albo MG ZT prosze o odp ?
Ostatnio zmieniony przez tronsek Sro Gru 28, 2011 19:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 19:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 12:03
Najlepiej jak byś miał przed oczami obie piastki oraz suwmiarke
Dzwisz się że nikt nie odpowiada w temacie gdyż zwykle jak naprawia się coś to przeważne na tych samych czesciach.(chyba musisz mieć jakies full wypasy kółeczka skoro chcesz zmieniac ilosc szpilek)
właśnie mam ładne felgi których szkoda mi sprzedać i chce zmienić rozstaw musze skoczyć na szrot może gdzieś w okolicy KRAKOWA znajde cześci do MG Rovera to bede porównywał może coś uda sie ruszyć w tej sprawie
[ Dodano: Czw Sty 12, 2012 19:34 ]
Koledzy a mam jeszcze jedno pytanie czy da radę nawierciś w piaście nowe otwory myśle o tych 5x100 a szpilki sie pozbyć bo dalej stoje w miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum