Witam, czy podłużna listewka drewnopodobna w R25 jest na zatrzaskach i śmiało można ją podważać? Bo chce okleić czymś ala carbon albo czarnym matem bo szczerze mówiąc tandetnie to wygląda dla mnie do całej reszty wnętrza. ( panel nawiewów też chcę okleić ).
Dzięki z góry za odpowiedź.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 15:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wrzuc do srodka zrob zdjecie i zobaczymy jak wyjdzie:D
wrzucę dopiero jak wymienię dechę na tą z rovera 25
[ Dodano: Sob Sty 07, 2012 00:26 ]
minus malowania jest taki, że malowane po jakimś czasie na słońcu pęka, a to jest folia termokurczliwa która się będzie naciągać w razie czegoś, poza tym nie jest całkiem gładka co powoduje że nie widać żadnych nierówności
No u siebie w planie też mam folie carbonowa silver A to malowanie to jest wersja tymczasowa z braku funduszy na folie Zdecydowanie lepszy Czarny Mat niz pękające "drewno"
Też szykuję się do oklejenia tego elementu + wstawki drewniane na klamkach + może coś z kokpitu. Zastanawiał się ktoś z Was nad użyciem naklejki typu stickerbomb? Ja właśnie się nad tym zastanawiam, nie wiem co byłoby lepsze, czy karbon czy to?
Też szykuję się do oklejenia tego elementu + wstawki drewniane na klamkach + może coś z kokpitu. Zastanawiał się ktoś z Was nad użyciem naklejki typu stickerbomb? Ja właśnie się nad tym zastanawiam, nie wiem co byłoby lepsze, czy karbon czy to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum