Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 21:26
Koledzy odgrzeje trochę temat bo mam identyczny problem
Chciałbym do czasu zanim kupie kabelek do gazu spróbować tej opcji z dolotem, jednak mam mały problem z przekręceniem tej plastikowej końcówki co jest przy samym zderzaku Zaczynając od filtra, to idąc w stronę zderzaka mamy kolanko, potem dziura w dół do jakiegoś zbiornika i później ten wylot w zderzak...Jeśli dobrze rozumiem to mam przekręcić ten ostatni element? mam akurat cały przód rozebrany i pomyślałem że spróbuje Przepraszam za dziwny opis ale nie mogłem w Rave znaleźć schematu dolotu żeby zrzut zrobić
Pozdrawiam
powiem szczerze że ja obciąłem tą rurkę za pierwszym kolankiem wychodzącym z obudowy filtra tak ze powietrze teraz nie wali z całą siłą do dolotu. Objawy, nie są do końca wyleczone....
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 08:34
Chodzi mi o interfejs usb albo com do instalacji gazowej. Byłem u gazownika na regulacji ale oni nic nie widzą:/ ale sprobuje tego patentu, no chyba ze nowy zderzak idealnie spasuje z lampami i nie bedzie przeswitu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum