Szoso, nie obrażam się tylko uważam to za normalną rozmowę i drogą eliminacji chce wytłumaczyć jakieś niesłuszności, jeżeli czujesz się urażony to sorry. A ktoś wyskakuje z wątami do mnie że on by już mi nie pomógł, trudno nie chce może nie uczestniczyć w poście. Ja chce się czegoś nowego nauczyć, tak i jak przekazać coś nowego. Filtr zmieniałem i odpowietrzałem tak samo i pompę odpowietrzałem, a co do wiązki to od czego zacząć zaglądałem tam kupa izolacji nie widać żeby coś było przetarte albo urwane.
A gdzie znajduje się ten czujnik?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja tam zawsze powyzej 100 ohm mialem, ale moze te 86 to nie jest tragicznie.
A mi chodzilo aby omomierzem sprawdzic czy przewod jest caly pomiedzy wtyczka a ecm. Odpinasz wtyczke od ecm i szukasz odpowiedniego pinu, jesli przewod jest caly to ma jakas rezystancje. tylko w sumie to nie wiem czy jesli ktorys by byl przerwany czy wogole by odpalal, ale sprawdzic zawsze mozna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum