Wysłany: Wto Sty 31, 2012 17:49 [honda civic] problem z turbo i swiecami zarowymi
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
witam serdecznie po raz pierwszy na forum jestem. mam problem taki ze gdy przekrecam zapłon kontrolka od swiec sie pali a na swiece wgl napiecie nie idzie ! do -10 auto ciezko paliło dzis przy-15 wgl nie zapaliło. 2 problem jest z turbo a dokładnie z takim ciegnem co wchodzi w turbo od kolektora przy dodawaniu gazu sie to nie rusza popsikałem wd 40 troche sie ruszyło na siłe ale samoczynne nie da rady. jak ktos by mogł mi pomóc to prosze o rade w szczególnosci o te swiece bo jestem uziemiony z lekka .pozdrawiam i prosze o szybka podpowiedz
Ostatnio zmieniony przez kicek987 Wto Sty 31, 2012 21:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 17:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bo to podczas jazdy się rusza, na postoju to sobie możesz gazować
rozepnij cięgno i wtedy sprawdź jak to chodzi, opisy co i jak są na forum, nawet fotki
kolego zapaliłem ponownie i jest dobrze moc wrociła i nie kopci co to moze byc?? turbina jak by padła to chyba by cały czas kopcił nie wiem zreszta nie znam sie na turbo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum