Wysłany: Czw Lut 02, 2012 12:15 Ktoś chętny na piaskowanie i malowanie proszkowe?
13 lutego jadę oddać kilka swoich gratów do piaskowania i malowania proszkowego.
Chce ktoś się przyłączyć? Mogę odebrać mniejsze rzeczy w Wawie prawie codziennie, większe 13 lutego w Wawie, Radomiu tudzież gdzieś po trasie.
Oczywiście jakby ktoś chciał to może do mnie wysłać graty i później odeślę. Wszystko do dogadania
Cena? Pewnie zależnie od gabarytów ale w tamtym roku za piaskowanie i malowanie felgi 16' płaciłem 60zł.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 12:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a zwykłe malowanie - lakierowanie też wchodzi w grę? mam do pomalowania klapę bagażnika i zderzak tylny. Gdzie jedziesz to malować? generalnie wszystko kwestią ceny no i wykonania oczywiście.
http://lakierniaproszkowa.com/
Tutaj mam zamiar jechać.
Zderzaka proszkowo nie pomalujesz. Jak z klapą to nie wiem ale tradycyjnie raczej łatwiej byłoby pomalować.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
właśnie chcę pomalować tradycyjnie normalnym lakierem, myślałem że w tym zakładzie gdzie jedziesz też się, da. Mam jakiegoś Miecia za płotem, może dobrze mi to pomaluje, albo pomaluję sam, chociaż nigdy wcześniej tego nie robiłem
Generalnie nie kolorem, tylko bezbarwnym, wcześniej zmatowić, więc powinno się udać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum