Wysłany: Nie Lut 05, 2012 15:37 [rover620sdi]Szarpie powyzej 2tys obr
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
witam. Mam nastepujący problem który dzisiaj się pojawił gdy jadę powyzej 2tys obrotów auto zaczyna szarpać i tracić moc. Nie mogłem odpalić auta dzisiaj więc odpaliłem na popych i po tym czasie problem się pojawił ,wczoraj mi odpalił normalnie po 3 dniach postoju podładowałem akumulator, nastepnie dolałem jak silnik był już rozgrzany depresatora bo mi ropa przymarzła.
Dodam że jak się dodaję gazu to szarpie. Tak jakby sie dławił. I co jakiś czas zapala się check. Tak raz na 20 minut sie zapali na 2-3s
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie chce zaczynac nowego tematu... Czy ten kabel będzie dobry do rovera? http://moto.allegro.pl/in...2045311783.html Zamierzam go zakupić mam laptopa i spróbuje sam błedy kasować i robić cała diagnostyke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum