Poszukuję taniej i dobrej nawigacji , do tego czasu użytkowałem telefon Nokia e66 z wgraną nawigacją Garmin i była bardzo dobra, nigdy mnie nie zawiodła ale stwierdziłem ze sprzedam ją ponieważ telefon miał problemy z kartą sim (ale navi działała) i tak zrobiłem . Teraz szukam normalnej nawigacji w cenie do 300zł . Jakie proponujecie ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 14:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiciu2xlc, Larki są niezłe, ale modele 4.3', bo te mniejsze mają słabsze procki i np z AutoMapą mają małe problemy, wolno działa i czasem gubi pamięć dokąd prowadzi.
wiciu2xlc, Larki są niezłe, ale modele 4.3', bo te mniejsze mają słabsze procki i np z AutoMapą mają małe problemy, wolno działa i czasem gubi pamięć dokąd prowadzi.
po czesci sie nie zgadzam, jezdzilem na roznych Larkach i uwazam, ze najlepszy byl lark 3.5 notabene, ktorego ukradli mi z auta sluzbowego a wiecie dlaczego? kazda nawigacja z wiekszym wyswietlaczem ma problem odbijajacego sie w niej slonca, czytalem nawet nie tak dawno artykul w auto swiecie badz motorze nie pamietam juz dokladnie aczkolwiek wlasnie potwierdzali moje odczucia i sugerowali zakup specjalnych oslonek cos a`la daszkow aby zniwelowac ta przypadlosc
co do szybkosci i poprawnosci dzialania mojego larka 3.5 takze nie mialem zastrzezen
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
Ja tez jezdze z Larkiem, z czerwonym tylem. wersja chyba 50. Sprawuje sie idealnie
Również poleca te nawigację Ma ją mój brat ja ją od czasu do czasu użytkuje. Oraz poleciłem ją koledze z pracy Jest zadowolony. Do tego tanie aktualizacje mapy.
Polecam poczytać opinie o tej nawigacji tu Same pozytywy OPINIE
Byłem się pytać w paru sklepach i własnie larki mi proponowali, np lark 50.3 za 200zł . Zastanowię sie jeszcze ktory wybrac z tych co mi proponowali. I jak już cos kupie ,to sie pochwale. Oby była tak dobra jak moja poprzednia nawigacja .
Mnie te małe denerwowały, mało było widać, dlatego mam teraz 4.3. Nie spotkałem się z gubieniem zasięgu, ale wiadomo że to różnie bywa. Sprzęt tani, ale nie odbiega od modeli MIO czy TOM TOM.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
no i jest dziś kupiłem nawigacje Lark FreeBird 50.4 BT. Już dzisiaj sobie trochę niej pojeździłem , zrobiłem pare tras i jak narazie jestem bardzo zadowolony nawet z oryginalnych map Larka. Doprowadza dobrze do celu, nie gubi się i nie zacina, a ma wbudowanego bluetootha i połączyłem go z moją nokia c2-02 i sa super zgrane, i dzwięk jest czysty i wyraźny. Mocowanie jest stabilne. Na wszelki kupilem sobie kartę 4 GB , jak bym chciał sobie wgrać inne mapy. Dziękuje wszystkim za pomoc . Jak narazie jestem zadowolony
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 19:54
odświeżę temat
na dniach chcę kupić nawigację w okolicach 200 zł
zastanawiam się nad:
1. http://www.euro.com.pl/na...bird-50-3.bhtml
bardzo mi się podoba, dużo osób je chwali, ale niektórzy mówią, że wyszła wadliwa partia i trzeba reklamować nawigację, przez co nawigacja jest długi czas w serwisie
2. http://www.euro.com.pl/na...0-pl.bhtml#opis
podobne parametry (procesor i pamięć), tylko znacznie mniejszy ekran, lecz mało kto się skarży na awaryjność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum