Matko ale poruszenie wzbudziłem Mnie się ZS najbardziej podoba w oryginale, Skoro autko jest prawie idealne to go do ideału doprowadzić i już, cieszyć się fajnym autkiem.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 21:31
Przeróbka przedliftowego na poliftowy mnie na pewno nie interesuje
Ja po prostu chciałem odświeżyć autko ... hehe ... zostanę przy czarnym kolorze tylko położę / odświeże lakier.
Rozważę jeszcze przeróbkę przednich lamp a`la Markzo bo fajnie wyglądają
No i właśnie cały urok w tym poszerzeniu same "skrzela" wiele nie dadzą, a jak by miał przekładać wszystkie graty i w dodatku pomalować to taniej wyjdzie sprzedać obecnego i kupić ZS'a po lifcie
tylko problem jest z dostępnością ZS180 poliftowych... w PL jest ich kilka, Tomiego, artbizarowy i chyba jeszcze jeden granatowy. Tyle widziałem, nawet na ebayu do sprzedania ostatnio nie bylo zadnego 180 MK II
[ Dodano: Wto Lut 07, 2012 23:35 ]
Armandoo napisał/a:
Ja po prostu chciałem odświeżyć autko ... hehe ... zostanę przy czarnym kolorze tylko położę / odświeże lakier.
Rozważę jeszcze przeróbkę przednich lamp a`la Markzo bo fajnie wyglądają
zastanów się nad zmiana felg np na poliftowe, bo są 0,5 szersze i lepiej wypełniają nadkola
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 12:01
Markzo szukałem poliftowych felg i nigdzie mi sie nie udało ich znaleźć :-(
Są szersze ? To jakie wtedy są na nich oponki , żeby nie tarły ?
Ja na standardowych 17" mam 205/45R17 i nic większego nie wchodzi bo zaraz przyciera. Sprawdzałem profil 50 to nie dało rady jeździć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum