Też rozpatrywałem taką opcje, zalany do pełna antifreezem. I dalej nic. Musiałbym rozkopać całą kabinę, ale nie mam nigdzie mokro w kabinie. Ani w bagażniku. Jak się zdenerwuje to przetne ten wężyk na podłużnicy żeby sprawdzić czy z niego leci. Jak nie będzie to wiem gdzie szukać. A jak będzie sikać to będzie trzeba rozkopać fure w środku.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale to muszę od środka w aucie szukać? Czy pod maską? Pod maską wchodzi przez sciane do środka i tyle. Nie widziałem żadnego połączenia. Czyba że w tej gumce?
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 76 Skąd: Olsztyn
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 18:56
A ja właśnie dziś zobaczyłem, że znowu z tyłu nie mam spryskiwacza. Lałem przez dłuższy czas i zobaczyłem plamę pod samochodem a dokładniej rzecz biorąc pod lewym tylnym nadkolem i tam też cieknie i to mocno, więc pękł. sprawdź u siebie czy tak nie masz.
Narazie pada więc poczekam aż będzie sucho troche. Ale z drugiej strony u mnie ten wężyk idzie we wnętrzu auta. W kabinie gdzieś obok foteli pod dywanikiem. I nie zauważyłem żeby gdzieś było mokro. Przyglądne się temu raz jeszcze na weekendzie i dam znać. Z przodu przy zbiorniczku na pewno nic sie nie leje. Sprawdzałem. Sprawdze jeszcze raz to tylne nadkole.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum