Wysłany: Wto Gru 27, 2011 00:34 [R420] przydusza się podczas jazdy
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
hey... mam problem.. podczas jazdy samochód przydusza sie dosłownie na pół sekundy, co daje efekt szarpnięcia. tak jakby mi ktoś hamulec wciskał przyduszanie nie jest regularne w zaden sposób. no być może częściej się pojawia przy hamowaniu silnikiem i dodawaniu gazu zaraz po tym. strasznie jest to wkurzające
co Wam przychodzi do głowy? co to może być?
dodam że winowajcą nie jest paliwo, bo lałem na różnych stacjach i nadal jest to samo.. dzieje sie tak od jakichs 2 - 3 miesięcy.
_________________ ach ten roverek.. ciągle trzeba coś przy nim pogrzebać.. :-(
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Gru 28, 2011 07:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 00:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
check sie nie zapala, sprzegla nie tykam. po prostu ciagne np. na 3 lub 4 biegu (na innych rowniez) a on sie przydusza az ludziom glowy wyrywa do przodu..
_________________ ach ten roverek.. ciągle trzeba coś przy nim pogrzebać.. :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum