Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, chciałbym się od was dowiedzieć na co powinienem zwrocic uwage przy odkręcaniu licznika,bądż demontażu poszczegolnych plastików ? Odkręcam ponieważ chcem zmienić podświetlenie na inny kolor... z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 23:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
drogba, nie ma cudów, najpierw odkręcasz dwa wkręty na górze, potem dwa wkręty na dole pod gumową osłonką, potem wyciągasz plastikową obudowę do siebie, po ściągnięciu już zostają Ci tylko 4 wkręty które zobaczysz i licznik jest Twój, żeby wyciągnąć/wymienić żarówki nie musisz wyciągać licznika całkiem wystarczy że go odchylisz "na pysk"
Ja swój licznik odkręcałem dziesiątki razy i uwierz mi nie ma możliwości żeby coś tam zepsuć... 8 śrubek i jest Twój. Jak chcesz wymienić tylko oświetlenie to tak jak kolega wyżej nie musisz nawet całego wykręcać wystarczy go odchylić.
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum