Wysłany: Pon Lut 20, 2012 20:51 [MG ZT-T] jakie swiatla po facelifcie
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2004
Hej witam pisze ten post bo nie znalazlem konkretnej odpowiedzi a wiec .
Mam pytanko do znawcow tematu mianowicie czy w MG ZTT z rocznika 2004 tj juz po facelifcie przednie reflektory to sa xenony czy standardowa zarowka w tzw SOCZEWCE ??
Zgory dzieki za odpowiedz pozdrawiam dziej
Ps pytanko do admina dlaczego moje poprzednie kato zostalo skasowane ? Posoadaczem 75 bylem juz prawie 4 lata temu i wtedytez zalozylem kato tutaj ,chca sie zalogowac bylo info ze nie znaleziono uzytkownika a wiec rejestrowalem sie na nowo .
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Lut 20, 2012 21:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 21:32
dziej076 napisał/a:
Ps pytanko do admina dlaczego moje poprzednie kato zostalo skasowane ? Posoadaczem 75 bylem juz prawie 4 lata temu i wtedytez zalozylem kato tutaj ,chca sie zalogowac bylo info ze nie znaleziono uzytkownika a wiec rejestrowalem sie na nowo .
Konta które nie są używane przez długi okres są usuwane.
Hej dzieki za podpowiedzi ,moze uscisle i to cos pomoze a wiec
Jest to MG ZTT 2004 rok po facelifcie silnik to 2,5 v 6 . Pierwsza rej pojazdu kwiecien 2004 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum