Wysłany: Pon Mar 05, 2012 18:52 gdzie kupie płytke blachy 12mm
WItam mam takie pytanie gdzie kupić blache pod płytke adaptacjną poc VNT chodzi mi o blache 15x15 cm 12mm grubą.
Byłem w sklepach żelaznych nie ma
byłem na złomie nie ma
byłem w centrostali nie wytną takiego małego kawałka....
gdzie jeszcze uderzyć
Ps czy kolektor wydechowy od 220 sdi jest taki sam jak w MG ZR idt bo od 620 sdi słyszałem że jest ciut inny a od 220 sdi nie wiem ?
byłem w centrostali nie wytną takiego małego kawałka....
gdzie jeszcze uderzyć
Poszukaj jakiejś firmy, która zajmuje się obróbką metali, konstrukcjami stalowymi. Takie firmy często posiadają wyapalrki i mogą za przysłowiowe piwo Ci to zrobić. Jak nie mają, to może będą wiedzieć kto coś takiego Ci wykona.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jutro dam Ci odpowiedź czy Ci załatwię taką blachę za koszt wysyłki
Myślę, że nie będzie z tym żadnego problemu. Potrzebujesz dokładnie wymiar 15 na 15?
wymiar potrzebuje 130mmx100mm 12mm gruba.
NiceMan, napisałem ci w Priv bo jutro będę we Wrocku i może jak by dało rade to bysmy sie zgadali co ?
tronsek, musiał bym tez tam uderzyć
[ Dodano: Wto Mar 06, 2012 19:25 ]
wielkie dzięki dla NiceMan, mimo ze załatwiłem sobie Blachę w Ostrowie to NiceMan, w tym samym czasie załatwił mi 12mm blache 1000x500 mm kawał ajzola Szacun
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum