Wysłany: Czw Mar 08, 2012 10:58 [R75] Przycisk podgrzewanych siedzeń
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Krótkie pytanie - czy przycisk podgrzewanych siedzeń jest podświetlany?
Założyłem sobie podgrzewane siedzenia, przy czym nie miałem oryginalnej wiązki.
Podłączyłem zgodnie ze schematem, siedzenia grzeją w cztery litery . Ale przycisk się nie świeci - inna sprawa w przycisku są nie podłączone piny, ale nie były opisane w rave
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 10:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przycisk jest podświetlany po włączeniu świateł, sam dokładałem podgrzewanie, jest w Rave zaznaczony kabel odpowiedzialny za podświetlenie kolor czerwono-biały(łącznie do przycisku dochodzą 4 kable)
przycisk jest podświetlany po włączeniu świateł, sam dokładałem podgrzewanie, jest w Rave zaznaczony kabel odpowiedzialny za podświetlenie kolor czerwono-biały(łącznie do przycisku dochodzą 4 kable)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum