leszczu, Takie coś się tylko robi po przekręceniu kluczyka a jak nie to przynajmniej bezpiecznik pasowało by dać. Wystarczy gdzieś zwarcie i może zapalić się auto bo zrobi spawanie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 14:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
leszczu, Takie coś się tylko robi po przekręceniu kluczyka a jak nie to przynajmniej bezpiecznik pasowało by dać. Wystarczy gdzieś zwarcie i może zapalić się auto bo zrobi spawanie
Oczywiście. Przecież napisałem
Cytat:
A jeśli chcemy, żeby zasilanie kontrolki szło dopiero po przekręceniu stacyjki, to plus podłączamy pod bezpiecznik np.: licznika.
I tak zrobiłem, "plus" jest podłączony pod bezpiecznik od licznika, więc jakieś nie daj Boże zwarcie to wywala mi bezpiecznik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum