Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Problem dość dziwny. Nie idzie wyłączyć alarmu. Piloty obydwa sprawne, otwierają i zamykają centralny ale co ciekawe tylko na otwartych drzwiach kierowcy. Naturalnie odłączyłem klaksony ale gdy tylko podlaczy sie kleme migaja kierunki i gdy otworzy sie drzwi kierowcy wlacza sie brzeczyk z mfu. Bezpieczniki całe.
Zaczelo sie w nocy gdy idac z psem uslyszalem z wnetrza samochodu ciche pikanie, chyba tez z mfu. pilot nie zadzialal, gdy otworzylem kluczykiem wlaczyl sie alarm i juz nie przestal.
Wydaje mi sie ze mam immo wyciete z ecu i rozeusznik tez ale bez centralki alarmu nie chce odpalic, cos tam jeszcze trzeba zrobic zeby bez centralki odpalil?? jesli to informacje tajne to poprosze na priv.
pozdr
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 13:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bezpieczniki sprawdzone nawet cala skrzynke wykrecalem i szukalem jakis cudow. rozebrane wnetrze, zadnego sladu spiec. rozebralem podszybie tam gdzie syrena bo wczoraj troche padalo ale tam tez nic. kurde ewidentnie centralka szwankuje i i tak czeka mnie wizyta u ph jovi ale wolalbym nie tracic jeszcze na lawete
[ Dodano: Pią Mar 30, 2012 20:33 ] leszczu, a przy braku napiecia (np bezpiecznik) wylo by caly czas bez mozliwosci wylaczenia?? moze to ktos sprawdzic u siebie. bo jak tak to jest nadzieja ze nie trzeba wymieniac calego zestawu tylko bede omomierzem jechal kazdy przewod zasilajacy centralke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum