Ojj coś czuję że to będzie zjechany egzemplarz i to fatalnie przełożony.
Skoro takie ściemy handlarz wali.
Zamek pewno nawalił bo wiązka poskręcana na izolację.
Ciekawe jak stan silnika i napędów i jak znam życie przypasowana maglownica od opla.
Może wrzucisz jakieś zdjęcia wnętrza auta - w okolicy pedałów oraz komory silnika, zwłaszcza tam gdzie jest maglownica.
Nie zdziwił bym się jak by miał odłączony ABS i trakcję do napędy padnięte.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 16:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wracając do mojej poprzedniej wypowiedzi na temat jakości ropy kupionej na lokalnej stacji sprzedające "paliwa Orlen" zrobiłem mały eksperyment. Zlałem trochę paliwa do słoiczka i postawiłem go na parapecie na noc. Temperatura spadła do ok -20 stopni a rano ujrzałem taki oto widok.
Dla lepszego zobrazowania dodam, że konsystencja "paliwa" jest całkowicie STAŁA. Na pochyłym parapecie bardzo to dobrze widać .
tuarek, Możesz zgłosić był gdzie taki formularz na stronie kontroli jakości paliwa.
Możesz dla mnie zrobić jeszcze eksperyment Nie wiem ile w tym sloiku jest Diesla 0,5l Wlej tak z 100ml benzyny to tego i pozostaw i zrób zdjęcie co się stanie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
win32 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 17:41
Nic się nie stanie . Zarówno benzyna jak i wszelkie depresatory zapobiegają wytrącaniu się parafiny. Dlatego trzeba je dolewać Przed faktem. Dolanie Po nic już nie pomaga, w takiej kwestii pomaga tylko ogrzanie.
Przepraszam,że tyle nie odpisywałam ale niestety nie było mnie w kraju. To co napisał Pan odnośnie ABS zgadzałoby się ,ponieważ caly czas świeci mi się ta kontrolka. Po niedzieli mogę wrzucić zdjęcia te o które Pan prosił.
Niestety jestem nastawiona na najgorsze ,gdyż samochód nawet na naładowanym akumulatorze nie chce odpalić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum