Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
witam koledzy mam takie pytanie czy istnieje możliwość wymiany zderzaka przedniego z MG ZR 2004r na zderzak po lifcie i do tego lampy przednie wystarczy to czy trzeba coś kombinować
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dość niedawno ten temat był poruszany, tylko nie mogę znaleźć tego postu. Ogólnie sporo rzeźba się szykuje, bo trzeba pas przedni wspawywać, zderzak, błotniki lampy. Moim zdaniem nie opłacalne.
leszczu to był temat przeróbki 200 na 25. W przypadku ZRki przed i po lifcie to do zmiany zderzak i lampy. Błotniki i maska jest to samo.
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
rover2525 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 17:19
czyli dało by radę tylko jak rozumiem trzeba kupić zderzak przedni lampy i błotniki boczne bo jak widze to nawet maska jest na moje oko podobna jak w wersji lift wienc nie wiem czy opłaca się gromadzić potrzebne rzeczy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
rover2525 [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 08:37
Jago, jasne ze zamontuje tylko pytam o przód bo w tyle widze ze klapa i zderzak do wymiany i wszystko siedzi a o przodzie nie wiem nic i dla tego pytam o to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum