Jeśli Ostrzeszów nie jest dla ciebie za daleko to chętnie pomogę.
Ja też nigdzie nie mogłem znaleźć fachowca, więc sam skombinowałem pompkę i działa.
Nie wyssam starego płynu, ale z dopompowaniem nie ma problemu.
Hej! oferuję usługę napompowania zawieszenia, 150zł z moim płynem. Wielkopolska/zapraszam
(płyn nie jest oryginalny tylko ,,mieszany'' z różnych chemi)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Lut 2004 Posty: 163 Skąd: Nowy Sącż
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 20:32
max_seta napisał/a:
Hej! oferuję usługę napompowania zawieszenia, 150zł z moim płynem. Wielkopolska/zapraszam
(płyn nie jest oryginalny tylko ,,mieszany'' z różnych chemi)
Drogo kosmicznie, tomi z Pilzna pompuje na oryginalnym płynie za 120 zł.
_________________ MG TF 160 z 2004r.
Blondas369 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 22:11
Witajcie,
Poszukuje kogoś kto pompuje zawieszanie, najlepiej z wielkopolski.
Kolega max_seta niestety nie odpowiada na maile, czy ktoś ma może do niego numer lub może polecić kogoś innego?
Jeśli Ostrzeszów nie jest dla ciebie za daleko to chętnie pomogę.
Ja też nigdzie nie mogłem znaleźć fachowca, więc sam skombinowałem pompkę i działa.
Nie wyssam starego płynu, ale z dopompowaniem nie ma problemu.
Ostrzeszów to też jeszcze Wielkopolska
Blondas369 [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 22:08
mar15ek,
Witaj Kolego, niestety moje MG chwilowo nie jeździ. Mam do Ciebie jakieś 170 km, jeśli nie znajdę kogoś bliżej odezwę się.
Jeśli możesz podeślij swój numer na PW.
Swoją drogą pompkę sam robiłeś czy kupiłeś gotowca?
Wysłany: Sob Kwi 23, 2016 10:59 Pompowanie zawieszenia WIELKOPOLSKA/POZNAŃ
ktoś ma jakiś namiar na pompowanie zawiechy w mgf z 1999r?? mam totalnie spuszczony płyn przez poprzedniego wł i nie wiem gdzie jechać to zrobić...
podawajcie proszę namiary
Witam jestem nowym użytkownikiem i poszukuję pomocy/informacji potrzebuje na pompować zawieszenie w MG lub kupić pompke ktoś jest w stanie jakoś pomóc ? Szczecin i okolice ?
Pozdrawiam !
Napompuje zawieszenie, bo jest tragedia. Jestem z Wrocławia ale spokojnie mogę podjechać 300 km. Proszę o wiadomość na priv lub telefonicznie 607 237 019 z góry bardzo dziękuję:))
Koledzy mi siadła lewa strona, z tego co przeczytałem w innym temacie który założyłem to właśnie zawieszenie. Autem nie dojadę nigdzie bo ociera o nadkola... ktoś świadczy takie usługi jestem z Podkarpacia dokładnie Jarosław.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum