Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 15:24 [R600] auto szarpie i na wolnych gaśnie co to jest?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam mam problem z moim Roverem, a mianowicie podczas jazdy auto trochę szarpie, a najbardziej jak np ujmuję mu gazu, albo jak delikatnie go dodaję, nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale tez jak jest zimny to zawsze i nawet czasem na rozgrzanym silniku auto gaśnie np jak daję na luz, czy dojeżdżam do skrzyżowania. Wyczyściłem silniczek krokowy to było i jest niby troszkę lepiej bo wczesniej obroty bardziej falowały, a teraz to np (jak nie zgaśnie) spadną do minimum i później już są tak na kresce przed 10. Ale tak jak napisałem wczesniej lubi sobie częściej zgasnąć. Kto mi pomoże? co to może być???[/i]
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum