camaro17, na słupku jak dla mnie to lipa jakoś mi się nie podoba ale te w nawiewie to superanckie z tym że środkowy nawiew chce mieć wolny bo idzie lato i klima najbardziej smakuje ze środkowych kratek ja zamontowałem u mnie w miejscy zapalniczki koło popielniczki
Firq, to jak będziesz miał chwilkę to zapodaj fotkę w temacie za dnia ja może po weekendzie coś pokaże od siebie z wnętrza bo nowego gaugerka już dostałem, mogę jedynie napisać iż trochę poszalałem w temacie bo szrapnelem się na 80mm
[ Dodano: Sob Kwi 21, 2012 12:44 ] Firq, i jak tam ? masz zdjęcia swego gaugerka ja zamieszczam filmik jak to u mnie działa
a u mnie tak to teraz wygląda, obramówka jest niebieska (druga którą miałem zapasową) i wszystko jeszcze nie wykończone bo nie miałem czasu przemalować na czarno ale lepiej to wygląda niż wcześniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum