Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
WITAM PODCZAS JAZDY DRŻY KIEROWNICA LEWO PRAWO!!! sam nie wiem co jest nie było tak ! przed uszkodzeniem amortyzatorów . ostatnio były wymieniane: przednie amory lewa poduszka silnika (gruszka),łączniki stabilizatorów.... to jedyne co mi sie kojarzy bo wymieniłem jeszcze kilka rzeczy...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie nawet jak stoi w miejscu na zapalonym silniku to można zrobić masaż rąk
Nie mówiąc o tym, że jak jadę po kostce brukowej to mi o mało co nadgarstków nie skręci, wszystko przedkładane jest na kierownicę, moim zdaniem trzeba wymienić końcówki drążka.
_________________ Dobry wywiad to podstawa do wygrania każdej wojny...
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 20:53
Może masz koła niewyważone? Spróbuj przełożyć koła tylne na przedznie, a przednie na tylne. Efekt niewyważonych kół może znacząco pogłębiać za niskie ciśnienie w oponach. Najpierw sprawdz ciśnenie a potem zmień koła
jak wymieniali mi amortyzatory w warsztacie to przy odbiorze auta pracownicy i szef firmy byli pijani... he a na 2 dzień musiałem i tak jechac na poprawke bo zapomnieli wsadzic podkładki tej dużej miedzy łozysko a amortyzator...szkoda słów na te warsztaty
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum