Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 19:02 Witam z nowym nabytkiem :D
Witam serdecznie,
wprawdzie bliżej mi do pojazdu zwanego rowerem, ze względu na liczbę kół, aczkolwiek chciałbym żebyście również przywitali mnie w gronie Roverkowiczów. Urodziłem się w Japonii i zaraz po narodzinach wywieziono mnie do Włoch, tam spędziłem 14 lat, a w lutym tego roku przywędrowałem do Polski gdzie poznałem Wizard'a, od razu przypadliśmy sobie do gustu. Mam tyle samo koni co Rover 420SDi, więc coś mnie łączy z Roverkami
Chętnie przyodzieje jakieś klubowe naklejeczki w ramach integracji
Ścigaczy niestety nie lubię i średnio mi się podoba sposób poruszania się nimi przez ich właścicielów
Nie jest on typową szlifierą, to jest sportowy-turystyk, a cóż kierowców mamy takich jakich mamy lecz nie powinno się szufladkować. To tak jakby powiedzieć, że nie lubie beemek bo jeżdżą nimi dresy
To na Zlot XXI jedziesz nim czy R75 ?
Z ilu zdjęć ten film? I dlaczego nie masz jakiegoś dźwięku w czołówce Myślałem, że mi się audio zwaliło, a tu po prostu taka niedoróba
A motocykl fajny. Obyś tylko nad nim panował i uważał na kierowców samochodów.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zależy czy żona będzie chciała jechać ze mną czy nie
MaReK napisał/a:
Z ilu zdjęć ten film?
4
MaReK napisał/a:
I dlaczego nie masz jakiegoś dźwięku w czołówce
No właśnie nie miałem pomysłu co tam wstawić
MaReK napisał/a:
Obyś tylko nad nim panował i uważał na kierowców samochodów.
Prowadzi się przewidywalnie, także z tym nie ma problemu, ale jak już wspomniałeś to na kierowców samochodów trzeba uważać, bo co niektórzy celowo zajeżdżają drogę
bociannielot napisał/a:
Gratulacje i lepszej pogody życzę tak co by można pośmigać troszku na tym motorku(dziś u mnie pada )
Dziękuję, co do pogody to u mnie też leje, co odbiera mi radochę z nowego nabytku, bo mogę sobie na niego tylko popatrzeć
No i dopiąłeś swego Wizard_gp. Pamiętam jak obiecywałeś na roverkowych urodzinach że sobie wkońcu kupisz moto. Gratuluje zakupu i bezpiecznej jazdy życzę!
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum