Witam. Dzieki Tomi za pociagniecie tematu, i juz tlumacze tym co mowia ze zdupilem cos, otoz wszystko zrobione tak jak w tutku listwa wklejona wew. zaglebien na zegary i listwa wszedzie znajduje sie na tej samej wysokosci, w tutku nic nie bylo o zdrapywaniu czegos z tarczy wiec tego nie zrobilem. Mozliwym jest to ze trzeba cos zeskrobac z tych tarcz bo wieczorem swieci to tak ze jest taka zielona biel i przebicia bieli. Czym ta tarcze najlepiej wyskrobac bo domyslalm sie ze rozpuchem to nic nie zdzialam i co dokladnie skrobac na tej tarczy? Pozdro.
_________________ Był 620Si 96' 131KM+LPG -> Jest R25 01' 103KM
ketchup1, ja mam to zamontowane fabrycznie mam wersję Silverstone
Wygląda bardzo ładnie i elegancko, a jak mój braciak pierwszy raz oglądał autko to jego komentarz : "Ooo już jakiś tuningowiec się grzebał" xD
Wszyscy skrobią te tarcze, a ja po prostu użyłem zmywacza do paznokci.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja najpierw skłaniałem się właśnie do 740i, albo nawet w longu, ale jak się przejechałem stwierdziłem, że to już krówsko i poszedłem w serię 5.
Jeżeli chodzi o tarcze to gdzieś był bardziej rozwinięty temat i tam wszyscy skrobali.
Naczytałem się o tym i sam zacząłem skrobać, a w tym czasie akurat dziewczyna malowała sobie paznokcie, więc jej skubnąłem trochę tego zmywacza i okazał się zbawienny.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Temat ogarniety, zrobilem tak jak pisal Perez, i elegancko wszystko zeszlo, i teraz jak zapalam swiatla to w dzien widac jak swieci mmmmm do ogarniecia zostaly zegary od temperatury i poziomu paliwa, ale te zrobie jak kupie nowe licnziki i bd kominowal ze wskazowkami bo !@!$# kawalek tarczy od predkosci hehe:D ach ten zmywacz i kawalek papieru na mojej nodze Pozdro
_________________ Był 620Si 96' 131KM+LPG -> Jest R25 01' 103KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum