Wysłany: Pon Sie 06, 2007 22:01 [R75] Zderzaki - jak były lakierowane?
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
przeglądając różniste zdjęcia roverków nie tylko na allegro zauważyłem że zderzaki zarówno tylni i przedni w niektórych autkach są pomalowane w kolorze nadwozia od góry do samego dołu. moje pytanie brzmi czy to jest oryginał czy tak się maluje w warsztatach. ja mam autko absolutnie bezwypadkowe (chyba) ale u mnie na dole jest czarny plastik. w celu porównania dodaje zdjęcia, bo nie wiem co już jest oryginalne.
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Cze 11, 2011 22:55, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 22:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja zauważyłem taką przypadłość że zderzaki były malowane całe jak wprowadzili pierwszy mini lift czyli: brak oznaczenia silnika na przednich drzwiach, znaczek Rovera wkomponowany w tylnią blende itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum