wymieniałem dach na wersję z szyberdachem(mam hatchbacka). Sprzedawca wysłal mi dach od sedana. było duzo kombinowania ale już wszystko dopasowane podsufitki jednak nie da się dopasować jest za krótka o okolo 5cm. w Art-Bizar mają jedną ale nie wysyłają
Będzie pasować, tylko nie wiem czy nie ma czasami różnicy sedan-hatchback
Tutaj masz za 80zł (po zdjęicu widać odrazu lepszy stan), do 45 ale sedan i wygląda tak samo jak twoja którą pokazałeś, lecz pod twoim linkiem nie jest napisane jaki typ nadwozia.
u mnie na szrocisku jest r416 hatchback ale z tego co go pobieżnie oglądnąłem to podsufitke musiałbyś dac do tapicera przed załozeniem bo niestety odklejona
u mnie na szrocisku jest r416 hatchback ale z tego co go pobieżnie oglądnąłem to podsufitke musiałbyś dac do tapicera przed załozeniem bo niestety odklejona
No to widzisz luk474, możesz się dogadać z kolegą Bodziek85 A wymienić materiał zawsze możesz sam i koszta przesyłki i ew. flachy w kieszeni
_________________ "Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum