Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Jako że w najbliższym czasie stanę się szczęśliwym tatą w R75 pojawi się dodatkowy pasażer Jako że nigdy nie miałem przyciemnianych szyb zastanawiam się co będzie lepszym wyborem
- zakup tylnej rolety - instalację mam także nie będzie problemu z podłączeniem
- przyciemnienie tylnych szyb - dość nieznacznie - nie chcę popsuć wyglądu Roverka
Liczę na Wasze doświadczenie
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 22:04
Ja jestem zadowolony z rolety,chociaż zdarzyło mi się jechać z wnuczkiem prawie 500 km w pełnym słońcu i radziłem sobie osłoną na boczną szybę(taka z przyssawką).
W poprzednim aucie zafundowałem sobie profesjonalne przyciemnianie- kupa kasy,a widok mało elegancki i wieczorem w środku jak w karawanie.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 12:24
A więc tak. Dzwoniłem do nich i narazie do naszych Roverków nie będzie, jak to Pan stwierdził są podczas przygotowania innych bardziej popularnych marek jak BMW i VW itp. Chcą zdążyć z planowaniem przed sezonem letnim także ... może na jesień :
A więc tak. Dzwoniłem do nich i narazie do naszych Roverków nie będzie, jak to Pan stwierdził są podczas przygotowania innych bardziej popularnych marek jak BMW i VW itp. Chcą zdążyć z planowaniem przed sezonem letnim także ... może na jesień :
Pewnie musieliby mieć zamówienie na powiedzmy 10szt aby im się chciało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum