Witajcie,
od 20 kwietnia jestem szczęśliwym posiadaczem, cytuję z dowodu, Rovera 200 1.4 KAT 16V (:
Jest to mój pierwszy samochód, szukałem stosunkowo długo (kilka miesięcy dzień w dzień), ale przyznam bez bicia, że tuż przed zakupem faworytem był Civic VI gen., jednak przypadkowo trafiłem interesujący egzemplarz z - uwaga - naklejką forum pod tylną tablicą jednak nie wiem czy ex-właścicielka jest tutaj, z tego co się dowiedziałem to miała tę naklejkę od znajomego, który jest tu adminem. Jeśli wspomniany admin czyta teraz to ogłoszenie - chodzi o przeuroczą Agatę M., blachy TSK
Samo forum znałem dużo wcześniej i m.in. dzięki jemu przed zakupem udaliśmy się do Pana Gawina, który uspokoił moje największe obawy co do ww. egemplarza, ale niestety wzbudził inne. Czeka mnie wymiana przepustnicy (~150), randka z T4 za 300zł (żeby nie holować pół Polski - brak kodu), no i sprzęgło się kończy (380+400). Poza tym podsufitka wisi, ale mi też to wisi
Przekonało mnie:
-praktycznie brak rudej
-żywy responsywny silnik bez oznak HGF
-w miarę świerzy rozrząd, wydech i parę innych gratów
-godna zaufania Sprzedająca (tyle, o ile znam się na ludziach)
Licznik powiada, że przejechano tylko 107 kkm, sam oceniam przebieg na jakieś ~200 kkm.
Zdjęcie z ogłoszenia:
Jedyne moje. Dzieło Ferdynanda P. postanowiło przylansować się przy R200 - ja zaparkowałem pierwszy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 00:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
brkzzz, bardzo łatwo, po tym, że podałeś początek blach i po naklejkach rzecz jasna
niestety ja tam najczęściej jeżdżę vectrą więc mnie nikt nie poznaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum