Przede wszystkim cześć. Jestem Tomek, lat mam 20, Roverka kupiłem 2 tygodnie temu
Tylko zastanawiam się jak powinno łapać sprzęgło. U mnie było wymieniane w zeszłym roku, a łapie bardzo wysoko. Czy te samochody tak mają, czy coś jest nie tak?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam problem ze sprzęgłem. ZNOWU się ślizga We wrześniu 2011 wymieniłem na NOWE firmy National, a dzisiaj zauważyłem ponownie objawy ślizgania się sprzęgła. Co się mogło stać? Skończyło się już? po niecałym roku?! (przebieg ok 8-9tys od wymiany)
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 20:38
pelson91 napisał/a:
Witam,
Mam problem ze sprzęgłem. ZNOWU się ślizga We wrześniu 2011 wymieniłem na NOWE firmy National, a dzisiaj zauważyłem ponownie objawy ślizgania się sprzęgła. Co się mogło stać? Skończyło się już? po niecałym roku?! (przebieg ok 8-9tys od wymiany)
Dodam, że silnik to SDi
Najpewniej zatarta łapa sprzęgła, nie cofa się do końca... ale jak tak pojeździsz dalej, to sprzęgło też będzie do wymiany... o ile już nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum