Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 20:31 [214i 96r] Problem z pólką na akumulator ?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam, otóż mam taki problem kupiłem nie dawno autko i chciałem wymienić półkę na akumulator, bo stary się rozlał i narobił bajzlu tylko nie wiem jak rozkręcić tą półeczkę na której leży akumulator ???? jak ktoś już to robił bardzo proszę o pomoc ....
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 20:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, otóż mam taki problem kupiłem nie dawno autko i chciałem wymienić półkę na akumulator, bo stary się rozlał i narobił bajzlu tylko nie wiem jak rozkręcić tą półeczkę na której leży akumulator ?? jak ktoś już to robił bardzo proszę o pomoc ....
od góry odkręcasz śruby te co widać a od spodu jeszcze 3, musisz odkręcić obudowę filtra powietrza i od spodu rezonator, odczepiasz wiązkę i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum