Mam Rover 200si 97tok, kupilem go 4 tygodnie temu jestem nim zachwycony,, ale opada Mi tylna klapa ,, zmierzylem dlugosc teleskopow i spisalem numer,, ale w sklepie Sprzedawca wyszukal model ale nic nie znalazl konkretnego,, a przeciez jest dlugosc calego telskopu,, jego przekroj ,, przekroj koncowki i nie wiem czy mozna zastosowac inne telskopy o podobnych parametrach,, jaka mogla by byc cena i co ewentualnie mozna znalezc zastepczego??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 18:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie by tez pasowało jednego juz wymienić po czasem przy zamykaniu klapa za silno opada sobie.
[ Dodano: Sro Lis 19, 2008 18:40 ]
Aha, i uwaga przy wymianie nie rób tego sam po klapa jest ciężka Się tak tylko wydaje ze lekka jest przez te teleskopy
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Dlaczego szukasz z innych aut? Mogą mieć inną siłe nacisku. Podaj w sklepie długość + siłę.
W tym R jest to 310 Niutonów. Długość musisz zmierzyć bo nie pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum