Nazywam się Dawid, pochodzę z Czechowic- Dziedzic lecz aktualnie stacjonuje w Krakowie, mam 20 lat i właśnie stałem się posiadaczem tego jakże zacnego autka którym jest Rover 220SDi. Jestem jego posiadaczem od 2tyg i postanowiłem zawitać na forum
Rover narazie nie posiada żadnych modyfikacji optycznych. Jedyne co zostało zrobione to chip i wymiana zacisków hamulcowych z ZR + tarcze nacinane i wentylowane Mikoda oraz wyciecie katalizatora. Wynik na hamowni wyszedł świetny: wypluł 134,9 KM i 277NM co ma niesamowite przełożenie na dynamikę samochodu i robi niesamowite wrażenie od 0-140km/h. Roverek jest z 1998roku posiada: klimę, elek. szyby, wspomaganie kierownicy
Słowem wstępu w zasadzie to tyle. Do usłyszenia
Ostatnio zmieniony przez Kafarsky Sro Maj 09, 2012 16:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 16:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum