Wysłany: Pon Maj 14, 2012 19:17 [R200 SDI]Zestaw naprawczy rozrusznika
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, czy istnieją zestawy naprawcze rozrusznika do R200 SDI? Może ktoś z forumowiczów zna model rozrusznika, po którym możnaby poszukać zestaw naprawczy.
Z góry dzięki za wszelkie informacje
pozdrawiam
_________________ Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byleby były rytmiczne
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od czasu do czasu zdarza się, że słychać tylko elektromagnes i nie kręci a nieraz kręci przerywając. Ja stawiam, że to nie wina szczotek tylko tulejek ale mogę się mylić.
_________________ Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byleby były rytmiczne
gdyby to były tulejki, to by kręcił, ale słabo, tak jakby przy rozładowanym akumulatorze. Jak czasem w ogóle, a czasem normalnie żwawo, to raczej szczotki
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Od czasu do czasu zdarza się, że słychać tylko elektromagnes i nie kręci a nieraz kręci przerywając. Ja stawiam, że to nie wina szczotek tylko tulejek ale mogę się mylić.
Na 90% to zużyte styki w automacie. Też chcę to sam zrobić, tylko nie wiem gdzie kupić taki zestaw (2 styki plus zwora)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum