w nawigacjach same urządzenia to najmniej ważna sprawa
A tu się nie zgodzę. Po co mi wypasiony program nawigacyjny, jeśli sprzęt sobie z nim nie radzi? Potrzebna jest odpowiednia wydajność i poziom komfortu użytkowania (tu spory wpływ ma wyświetlacz moim zdaniem).
Miałem okazję jechać na navi lark z dziury zabitej dechami i bardzo dobrze się spisała.
Nie pamietam modelu tej nawigacji ale miała wyświetlacz taki jak zaprezentowane wyżej mio i powiem że była wystarczająca.Nawigacja pracowała na oryginalnej mapie.Więcej szczegółów nie wiem bo miałem ją pożyczoną od kolegi.
A ja ostatnio po Wrocku bujam się na nawigacji z Noki xD Jedyny minus, że ma starą mapę. Musze zrobić aktualizacje. Wczytuje się szybko i trasy podaje generalni dobre. Czasami podaje dłuższe
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 06:23
Larki już wyprzedane w RTV Euro AGD
Znalazłem w Media Markt Mantę GPS560 http://www.ceneo.pl/16353109 za 249 zł.
Co o niej sądzicie? Nawet spoko procesor, bo MStar 550MHz, ekran 5"
Tylko nie ma żadnych opinii, a nie słyszałem nic o tej firmie.
Ja nie planowałem zakupu nowej nawigacji, ale w Media Markt zrobili promocję i były tablety Manty za 199 PLN 7-calowe z GPSem i androidem nawet się nie zastanawiałem
Sprawdziłem i nawet MapaMap śmiga aż miło teraz jeszcze ściągnąłem automapkę na androida i będzie czad.. a 7 cali w R600 to <fiufiu>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum