Może zna ktoś firmę która zrobiła by owy logos na zamówienie. Oczywiście grupowe
Żeby zrobić to co na focie wyżej z napisem XPOWER i żeby nie zapłacić kilkuset złoty za sztukę to byś musiał grupę kilkuset osób zebrać. Jednym słowem wykonanie czegoś takiego biorąc pod uwagę forumowe realia grupowych zakupów jest nierealne.
Jest jeszcze opcja obróbki na CNC. Jak masz jakiegoś znajomego w branży i kogoś kto Ci ogarnie projekt w CAD/CAM to może uda się w rozsądnej kasie takie coś zdobyć.
P.S Ci z tego twojego linku z pierwszego posta to robią chyba tarcze zegarów z możliwością wycięcie w nich jednego z pokazanych wzorów, a nie emblematy.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
P.S Ci z tego twojego linku z pierwszego posta to robią chyba tarcze zegarów z możliwością wycięcie w nich jednego z pokazanych wzorów, a nie emblematy.
Tamto to już bez znaczenia ta ich strona nie bangla coś zbyt dobrze.
Pływak napisał/a:
Żeby zrobić to co na focie wyżej z napisem XPOWER i żeby nie zapłacić kilkuset złoty za sztukę to byś musiał grupę kilkuset osób zebrać.
Wiem na PolMet wykonanie projektu i matrycy to koszt do 800 pln.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Jest jeszcze opcja obróbki na CNC. Jak masz jakiegoś znajomego w branży i kogoś kto Ci ogarnie projekt w CAD/CAM to może uda się w rozsądnej kasie takie coś zdobyć.
Dokładnie, też bym w to celował, a obróbka ręczna w domu.
Tylko on ma laser, a ja myślałem o frezarce raczej o frezarce aby to nie było z płaskiej blaszki. Chociaż też można spróbować może coś ciekawego wyjdzie.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum