Wysłany: Pią Maj 25, 2012 17:55 [R45]Mocowanie tylnego zderzaka Hatchback
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Panowie jak jest umocowany tylny zderzak poza śrubami przy nadkolach i bagażnika?Szukałem w Rave ale nie mogę tego znaleźć.Zderzak jakoś mi zaczął wisieć w okolicach lamp.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 17:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam,
kiedys mi tez zle zamontowali zderzak, jest on przykrecony od spodu chyba 2 tymi plastikowymi srubkami od gory i po boku chyba tez, nie pamietam dokladnie, zwroc dobrze uwage jak go bedziesz ponownie zakladal, ze pod lampami z tylu sa takie dwie szyny metalowe, on musi tam zostac wlozony i wtedy bedzie dobrze lezal sobie przy lampach !
wczoraj likwidowałem prześwity w swoim. wyglada to tak (patrząc z boku):
-śruba mocujaca nadkole do zderzaka
-biała plastikowa podstawka zeby zderzak nie opadał
-pod lampą blaszka. na którą zakładasz zderzak. wcześniej miałem zderzak zamontowany pod blaszką z tego powodu duże prześwity..i efekt opadającego zderzaka
- plastikowe śrubki widoczne po otwarciu klapy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum