Wysłany: Nie Maj 20, 2012 20:37 [820Ti]Cisnienie turbiny
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Cześć chce podnieść ciśnienie na turbinie przez MBC do jakiej wartości mogę to zrobić żeby wszystko się trzymało i nie rozsypało w silnkiu?? nie chce dużo tylko żeby było 200km bo mój silnik ma 180km.Chyba ze tez w inny sposób mogę to zrobić bez podniesienia ciśnienia.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 20:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie juz prawie 3 lata wytrzymuje duzo wieksze parametry niz seria tylko ze ja regenerowalem skrzynie... pytanie jest w jakiej kondycji jest twoja? jak w dobrej to nie powinno jej zabic
To juz musisz sie pereza pytac w jakim stanie jest skrzynia bo on o nim wiecej ode mnie wie
Ale tak podczas jazdy wszystko dobrze pracuje skrzynia nie wyje w warsztacie jak robiłem silnik to mi nic nie powiedzieli oprucz tego ze mam krzywe tarcze
Dzięki wielkie,a olej do silnika jaki najlepiej wlać??. Masz tutaj na forum swoje jakieś tematy modzenia swojego Rover-ka to bym sobie chętnie poczytał??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum