Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 09:44 Re: [R600]jakie czesci z innych modeli rover/MG pasuja do 60
k88 napisał/a:
konkretnie chodzi mi o fotele skórzane czy np. z 75 pasują do 600 i czy kierownica tez jest ok
...napewno nie będą pasowaly od 75, jeśli już chcesz wymienić na coś "nowszego" to wstaw fotele z accorda pasują z małymi przeróbkami nawet od VII generacji
...kierownica też nie będzie pasowała od 75 (chyba pasowała by od 400 lub 45) ...a nawet jak by się udało zamontować fotele od 75 i kierownicę, to jak by to wyglądalo w 600?! to zupełnie inny design
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Kierownice proponuje uniwersalną, drewnianą lub drewno/skóra.
Ja mam całą drewniną + chrom wokól klaksonu
Popatrz na allegro jest ich sporo
Ale wtedy o poduszce trzeba zapomnieć.
Co do foteli to bystry tapicer potrafi zrobić cuda, jak i z kierownicą
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 21:26 Re: [R600]jakie czesci z innych modeli rover/MG pasuja do 60
Aragorn napisał/a:
k88 napisał/a:
konkretnie chodzi mi o fotele skórzane czy np. z 75 pasują do 600 i czy kierownica tez jest ok
...napewno nie będą pasowaly od 75, jeśli już chcesz wymienić na coś "nowszego" to wstaw fotele z accorda pasują z małymi przeróbkami nawet od VII generacji
Fotele od Accord VI (1998-2002)
(VII to jest 2003-2008r)
zalezy mi na bezowej skorze lub bezowo-niebieskiej(kolor wnetrza i lakieru),siedzenie kierowcy mam juz troszke wysluzone i najbardziej na nim mi zalezy, jesli chodzi o kierownice to najlepiej drewno
Wysłany: Pon Cze 11, 2012 10:57 Re: [R600]jakie czesci z innych modeli rover/MG pasuja do 60
93karol napisał/a:
Aragorn napisał/a:
k88 napisał/a:
Fotele od Accord VI (1998-2002)
(VII to jest 2003-2008r)
...ja wiem co piszę i gdybym mówił o VI generacji to bym napisał że bez przeróbek zaś z VII pasują z przeróbką! (a wiadomo że jeśli coś poprawiać lub wymieniać to na nowsze)
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum