Wysłany: Sro Cze 06, 2012 15:21 [r45] wąż od turbo -szybka pomoc
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam,
panowie przytrafila mi sie pewna usterka a zaraz mam jechac 300km , oto pekl mi waz od turbo, ten co wychodzi od IC do silnika, i teraz oto moje pytanie, moge go zakleic na razie taka tasma na gada? czy moze ktos kupowal podobny waz ? musi byc taki sam? czy pasuje od sdi? panowie prosze o pomoc bo o 18 mam jechac i nie wiem co robic
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 06, 2012 15:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jesli i tak go bedziesz wymienial potem to potnij gume tak zeby zostawic fragmenty wychodzace z intercoolera i do kolektora tak po 10cm, wstaw w srodek rure pcv z castoramy za 3zl i zabezpiecz opaskami
[ Dodano: Sro Cze 06, 2012 16:28 ]
karooo napisał/a:
go zakleic na razie taka tasma na gada?
jesli waz poci Ci sie olejem to kazda tasma zejdzie
karooo, poszukaj byl kiedys temat, ktos kupil w serwisie Hondy nowke za 80zl. dokladnie byl nr katalogowy podany. tez sie kiedys wybiore, bo ceny z allegro odstraszaja
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam
panowie dzis druga dziura mi sie zrobila w wezu intercoolera do silnika;/ zakleilem na razie tasma, lecz nie moge dostac, a nowa - cena masakra, mam do was pytanie mam mozliwosc zrobienia na stoczni rury z alu, lecz nie mam wymiarow a stocznia jest za granica i nie moge tego dopasowac;/ czy ktos zna ? bym mogl zlecic taka robote? dziekuje pozdrawiam
wlasnie nie jutro bede dzwonil, do hondy civic tak? ( 17225-PFT-E00 ) taki numer? rowniez zadzwonie do tomateam, ale myslalem wlasnie o tym by zrobic taka, jak bym tylko mial wymiary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum