Witam
Mam kolejny problem! Wajcha skrzyni biegow lata jak szalona jest luzna i nawet jak mam bieg wcisniety to trzeba do wprawy dojsc rzeby wiedziec co to za bieg Jak jest na luzie to sie trzesie i obija sie o cos metalowego! co strasznie drazni!! U znajomego wajcha jest sztywna taka jak powinna byc. Ktos wie co moglo sie stac u mnie i co trzeba wymienic rzeby zaczela chodzic prawidlowo.
Dodam ze biegi wchodza doskonale, zeby tylko tak sie nie majtala.
W roverku ktory kupilem jest pelno takich drobniutkich robutek! a ogulnie silnik zawieszenie i caly samochod rewelacyjny
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 14:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
...Wajcha skrzyni biegow lata jak szalona jest luzna ...Jak jest na luzie to sie trzesie i obija sie o cos metalowego! co strasznie drazni!!...Dodam ze biegi wchodza doskonale, zeby tylko tak sie nie majtala...
najprawdopodobniej wyrobiła Ci się ta plastikowa tulejka pod lewarkiem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum