Czy ma ktoś taką u siebie i jak to się komponuje z resztą imitacji drewna.
Ja mam taką u siebie i komponuje się z wnętrzem wyśmienicie.:
W moim garażu więcej fotek.
barney79 napisał/a:
Zamierzam się do zakupu kierownicy z Rovera 400.
Kupujesz tą ze zdjęcia, czy tylko przykład Bo ta kierownica na zdjęciu jest z R200.
Kierownica z R400 nie podejdzie do R45. Kanałki do odbijania kierunków są inaczej ułożone. W R400 poprzecznie do kierunku jazdy, a w R45 zgodnie z kierunkiem jazdy, zatem po zmianie kierownicy miałbyś problem z odbijaniem kierunkowskazów. Ważna też jest długość gniazda wieloklinu. W R400 jest to ok.37mm.
Całkiem możliwe, że do Ciebie mogłaby podejść kierownica od R200 Silverstone bo kanałki do odbijania kierunków ma właśnie zgodnie z kierunkiem jazdy a długość gniazda wieloklinu jest 30mm.
Zdejmij swoją kierownicę i zobacz jak to u Ciebie wygląda.
Jakby co, to mam u siebie kierę od R400 i R200 więc mogę Ci pomierzyć to co będzie potrzebne.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zdjęcie służy jako poglądowe.Nie myślałem że może nie podejść.Kierownice mogę kupić z R400 tak że chyba sobie odpuszczę zakup jako że mogą być problemy.
Od 200 kierownica do 45 wjedzie tylko trzeb taśmę od 45 wsadzić bo od 200 jest za krotka i się urwie Ja u siebie montowałem kiedyś kierownice od 220 jak miałem problemy z SRS
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
kierownice powinny pasować, tylko taśmę trzeba wymienić bo gniazda w poduszce są inne w r45 i w r400. Nie wiem czy same poduszki różnią się wielkością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum