Wysłany: Nie Cze 17, 2012 18:20 [r200] Fotele do Rovera z MG?
Witam chce kupic zestaw foteli z ROVERA 75 MG ZT lub ZR. fotele fajne tyl i przodbedzie psowac lecz moja 200tka jest 3 drzwiowai ciekawy jestem czy da sie jakos naciagnac poszewke na stara kanape by jakos to wygladalo inietracic skory ,
Moze ktos ma jakies pomysly?
Lub namiary najakies ladne fotele polskore lub pelna??
Ostatnio zmieniony przez Adrian Wto Cze 19, 2012 18:04, w całości zmieniany 6 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 18:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hehe nie ma to jak najpierw kupić, a później rozkminiać jak dopasować. Raczej nikt Ci tu nie powie jak to zrobić bo nikt takiej rzeźby jeszcze chyba nie robił. Nie pozostaje nic innego jak rozebrać wszystko i sprawdzić czy będzie pasowało na stelaż z 2setki chociaż podejzewam, ze tył na pewno nie będzie pasował. Trzeba było kupiś stołki z ZR'a było by bez problemu
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Jeśli chodzi o komplet kanap z MG ZT, to tylna kanapa raczej na pewno nie podjedzie. Co do przednich foteli, to z tego co patrze, oparcia są prawie identyczne jak w MG ZR. Można byłoby się pobawić z zamianą obicia na stelaż od R200, myślę, że jest to wykonalne, ale czy opłacalne jak komplet od MG Zr można dorwać już od 500 zł. W sumie zależy, za ile możesz mieć ten komplet od MG ZT
sash997 napisał/a:
zapytać o te fotele bo chyba powinny pasować???
Pasować będą, tylko jaka to wersja, czy tylna kanapa na dwa miejsca, czy tak jak w MG ZR, na trzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum