Wysłany: Nie Cze 24, 2012 19:45 [ r 200 ] Spróchniała koronka abs w lewym przednim kole
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam ! Jak w temacie , mam spruchniałą koronkę ABS w lewym przednim kole i tym samym przy hamowaniu ( na samym jego końcu ) załącza się ABS . Czy da się wymienić całą , czy coś jeszcze , jakie koszty ? Dziękuję za odpowiedz .Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Paź 10, 2012 17:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 24, 2012 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli jest to dla Ciebie rozwiązanie (przynajmniej tymczasowe, żeby Ci hamulec nie odbijał), wyjmij bezpiecznik absu. Ja tak zrobiłem, bo póki co mam ważniejsze rzeczy do zrobienia w roverze u mechanika, a bez absu czuję się teraz jakoś tak bezpieczniej;)
sorki za odgrzewanie tematu, ale jak na zlosc pekly mi na przodzie oba pierscienie od ABS'u, wiadomo ABS szaleje i nie idzie jezdzic z tym dlatego chcialbym zapytac czy warto kupic przeguby w takiej cenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum