Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Jak już wielu szukało, to i ja szukam schematu do tej instalacji. Z tego co czytałem, to parę osób go posiada. Byłbym wdzięczny jak ktoś by się nim podzielili.
Wiem ze ten temat dubluje się po raz -ty, ale nikt ów schematu nie chce udostępnić.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 18:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiedz mi tylko czy tam powinny być 2 przekaźniki czy 3... Bo u mnie są trzy, jeden odpowiada za załączenie wiatraka klimy, drugi za włączenie sprężarki a trzeci... No właśnie, nie odpowiada za nic, bo jest urwany kabel w instalacji...
Raczej w 200 i 400 powinno być podobnie rozwiązane. Tam z tego co widziałem, nie ma jakieś ingerencji w instalacje. A ECU jest takie same. Wszystko się może przydać.
Znów zajmuję się archeologią. Prawie doszedłem do końca ze sprawą klimatyzacji. Po za jedną kwestią. W komorze skraplacza klimy pomijając brak filtra, nie ma wężyka który odprowadza zebraną wodę, bądź jestem ślepy? Diavia ma jakieś ujście zebranej wody? Gdzie wychodzi wężyk w 400stkach? Pół dechy rozebrane i nic nie ma. Jak tylko włączam nawiewy, to pierw wilgoć atakuje przednią szybę (przy nadmuchu ustawionym na szybę). W lato też pod autem nic nigdy nie kapało, w sumie powinno przy włączonej klimatyzacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum